Nococul nu are greutate sau pret dar tine cu Loto-prono

[postlink]http://comprimate.blogspot.com/2011/02/nococul-nu-are-greutate-sau-pret-dar.html[/postlink]Sper ca acest subiect inclus in acest post sa fie simplu si unicat in ceea ce priveste interesul unora dintre noi care doresc sa-si incerce norocul prin diferite jocuri de societate ( mai nou , in acest secol jocurile de noroc au devenit jocuri de societate ) .

Asa cum am twitter-irit de zor prin cateva adaugiri despre intentia mea de a face un bilet la loto am incercat sa scot in evidenta forma inocenta de a incerca sa cred ca norocul se poate gasi prin nimerirea unor numere.

Norocul sprijina destinul. Destinul te poate fac partas la masa bucuriei daca dorinta ta se poate satura cu rabdare si speranta.

Nu voi scrie cele 6 numere pe care le-am bifat pe bilet ( le puteti cerceta, imprumuta direct de pe contul de twitter - un motiv in plus de a ma si urmari - http://twitter.com/comprimate ) .

Nu ma astept sa castig , dar nici sa prind experinta ci doar de a mai gandi in apropierea unei sume de bani.
Dupa ce pui un bilet simti ca acea suma este atat de ireala incat nu te poti gandi vreodata cum ar fi sa o poti castiga.

Motivatia pozitiva este ca orice bilet pana la data extragerii este posibil castigator. Deci imparti sansa de a castiga si asta inseamna lucrul care declanseaza in cele mai multe cazuri dorinta de a visa.
Cum ar fi , daca-ar fi?
Nu te gandesti dar ceva inconstient lucreaza si parca te scoate din starea acea de indiferenta si te pune deodata pe planul acceptarii ca si norocul tau poate valora cel putin 6 numere.

P.s. Norocul nu are nici greutate si nici pret pentru cel care-l dispretuieste.
A dispretui inseamna a nega rostul de a te numi ales de soarta.
Soarta este o alta forma de noroc provenita din iubirea si acceptul propriului destin.

0 comentarii: