Rudele si saracia zambetelor parvenite

[postlink]http://comprimate.blogspot.com/2011/02/rudele-si-saracia-zambetelor-parvenite.html[/postlink]O idee pe care o cunosc toti este aceea a oamenilor pusi in diferite posturi tot de oameni din interiorul diferitelor firme.
Se cunosc si scriu pe ei incat chiar daca iti este dat sa nu-i observi tot se intampla sa-i observi.
Dupa felul cum stau, vorbesc, gesticuleaza, fac prezentarile ( si toate acestea nu-ti imagina toate la o singura persoana ca atunci mai mult ca sigur ar incepe o partida de box intre participanti ).
Sunt societati care-si permit sau nu sa traga in jos toata aceasta imagine si comunicare intre persoana cea noua si individul pe postul respectiv.
Vezi d-ra de la Transelectrica, Enel si multe societati de stat...
Ca aceste persoane sunt instarite prin salariul postului respectiv de o cunostinta sau o uprietena mai intima a mamei, tatalui sau rudei respectivei angajate nu mira pe nimeni.
Dar daca tot nu-ti gasesti locul si nu incerci chiar si cat iti este permis de intelect sa poti asimila sarcinile din fisa postului incearca macar sa zambesti.
Zambetul poate sa denote empatia celui care transmite o stare , un gand..incearca si tu acest exercitiu si poate in timp vei invata ca nu este totul sa ajungi intr-un post platit pe criza asta fara sa dai ceva in schimb.

0 comentarii: