Reclame sau abonamente platite pentru blogurile citite?

[postlink]http://comprimate.blogspot.com/2011/02/reclame-sau-abonamente-platite-pentru.html[/postlink]De multe ori ma impleticesc prin online si raman blocat pe vreun blog citind un anumit post.
In general , blogurile update la zi cu posturi care mai intereseaza pe cineva solicita timp si efort intelectual. Posturile bune se scriu incet, calm si cu gandul la impactul ( intelegerea ) pe care l-ar putea avea in online.

Se scrie, se citesc, unii mai folosesc copy-paste din plin iar altii 'imprumuta' o idee dupa care o cosmetizeaza in asa fel incat sa para personala fara a trece in josul paginii sursa inspiratiei ( din ambudenta se preteaza la subiectul pozelor postate ).

Peste tot si toate nici unul in schimb nu este dispus sa ofera nici macar un replay. Nu mai vb de a mai ajuta autorul priuntr-un click pe reclame.
Ce sa mai spunem daca s-ar abona prin plata unei sume modice lunare asa incat autorul sa se destinde si sa poate crea in linistea unei situatii create pentru original.
Reclamele postate in blog sunt singurele mijloace prin care se poate castiga dar cu efectul de aglomerare si scaderea interesului din partea vizitatorului in blog.

Tu cat esti dispus sa platesti pentru ceea ce citesti in bloguri?

0 comentarii: